donderdag 14 januari 2010

Zadkine Media

ZADKINE MEDIA is een landelijk werkend advertentiebureau welke zich heeft gespecialiseerd in rubrieksadvertenties in bladen met duidelijke herkenbare doelgroepen. De "Bijzondere Zaken"-rubrieken in de publiekstijdschriften voor uitgevers als ELSEVIER, Telegraaf Tijdschriften Groep en Roularta Media zijn daar een goed voorbeeld van.
Vanuit het hoofdkantoor in Schiedam worden de administratieve en grafische activiteiten verricht. De verkoop is titelafhankelijk verdeeld tussen het hoofdkantoor en onze vestiging in Zwolle. Zadkine Media bestaat sinds 1992.

Voor adverteerders zijn wij een allround aanspreekpunt voor hun advertentieplannen. Van advies tot realisatie streeft Zadkine Media uitsluitend naar het allerbeste en adviseert alleen voor bladen in het topsegment van gerenommeerde uitgevers. Duidelijkheid en transparantie over de kansen en mogelijkheden van succesvol advertentiebeleid voor onze klanten vormen onze grootste uitdaging.
Voor uitgevers is Zadkine Media is een verlengstuk van hun eigen (verkoop)organisatie. Samenwerking met ons bedrijf betekent maatwerk en partnerschap gericht op lange termijn; totale acquisitie incl. facturering en debiteurenrisico tot projectverkoop of totale uitbesteding, kies de oplossing waar uw organisatie het meeste baat bij heeft. Wij praten graag met serieuze uitgevers over de mogelijkheden.



Zadkine Media
Postbus 551
3100 AN Schiedam

Bezoek adres:
Tuinlaan 90
3111 AW Schiedam

Telefoon: 010 - 436 91 24
Fax: 010 - 436 49 67

Mail: Info@zadkinemedia.nl

Geen opmerkingen: